Corona

Corona in de praktijk

Corona in de praktijk

Er is wereldwijd sprake van een pandemie van besmetting met het coronavirus. De essentie van de Nederlandse Aanpak is om het  virus maximaal te controleren waarbij kwetsbare groepen worden beschermd.

Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten waarvan we met vrij grote zekerheid weten dat ze gezond zijn. Als u daarom op één  van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken we u om uw afspraak kosteloos te annuleren.

(*verplichte quarantaine, vanwege nauw contact met iemand met corona of bent u korten dan 10 dagen geleden teruggekeerd uit een land/regio met code oranje of rood?)

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen we u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

In de wachtkamer zijn 3 zitplaatsen. Indien alle plaatsen bezet zijn dan verzoeken wij u buiten te wachten. De planning is echter zodanig ruim dat dit waarschijnlijk niet nodig is.

Nog wat extra aanwijzingen:

Voor sommige behandelingen zullen we u 1 minuut laten spoelen.

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.